Selskabet

TODOMONTERIA S.L. er et selskab af informations, reklame og jagt tjenester grundlagt i 2010, skabt til at give brugeren med al jagt i dag i vores land og tjenester, der er nødvendige for at udvikle jagt i Spanien sikkert, komfortabelt og med maksimal sikkerhed for succes.

logo-transparente

TODOMONTERÍA S.L. tilbyder sine tjenester via hjemmesiden www.todomonteria.com førende informationsportal jagt i vores land med over 400.000 brugere og 3,5 millioner sidevisninger 30. juni 2016.

Formål med Web

 Hovedformålet med Todomonteria.com er at underholde, informere og lette adgangen til jagt til alle de fans, der en eller anden måde ønsker at kontakte og møde traditionelle spanske gamekeeping.

Samtidig agter vi at fremme og udbrede værdier for jagt, der påvirker det sociale, kulturelle og økonomiske betydning af jagt har i vore landdistrikter, understreger engagement i den kollektive jæger med bevaring og miljøbeskyttelse og alle vores arter.

Todomontería.com formål er at informere samfundet, både nationalt og internationalt, traditionelle spanske gamekeeping, etisk og respektfuld tilstand, hvis praktiseres jagt opfylder de skrevne og uskrevne regler i denne ædle kunst Venatorio, tilbyder alle fans og virksomheder er involveret.

i denne jagt modalitet det er et mødested, der er nødvendig for at alle deres aktiviteter med succes rådgivning, og give dem den bedst information om aktuelle jagt, alle gennem generisk web-indhold og digitale magasin jagt Lances & du bark,

forpligtet til de traditioner og gamle måder, der gjorde dette spil et unikt modalitet i verden publikation.

Desuden Todomonteria.com søger at koncentrere sig om én side alle de udbud og efterspørgsel af eksisterende jagt i vores land, så jægeren erhvervelse positioner jagt via internettet samt leje enhver anden tjeneste relateret til denne aktivitet jagt (booking hoteller, restauranter, tog eller fly billetter, forsikring og behandling licens, køretøj leje TT, osv, osv)

Todomontería.com tilbyder også brugerne mulighed for at leje via hjemmesiden andre tjenester såsom rådgivning om juridiske spørgsmål og juridisk forsvar, miljøledelse råd og konserves, bøssemager værksted, udstoppede dyr, catering, købe kød jagt, landboturisme , veterinære tjenester eller kenneler.

Desuden Todomonteria.com rådgive uden forpligtelse til indenlandske og udenlandske jagt på det bedste tilbud i vores land tømmer lejre og forfølgelse, jægere og skræddersyede programmer jægere og jagt pakker for grupper, der er skræddersyet til deres smag og budget.

venado4

Den web fuldender sit tilbud ved at tilbyde ekstra tjenester såsom online butik, marked, vejr, flag ceremoni og meningsdannere fora, samt alle de nyeste på jægerne resultater oplysninger, kalender jæg, tilbyder jagt og de bedste priser på tøj og accessories.

Kort sagt, Todomontería.com søger at være den uundværlige rådgiver for enhver jæger i vores land at finde på denne hjemmeside den bedste information og alle tjenester er nødvendige for at udvikle jagt med optimale garantier for succes.

Utvivlsomt det bedste sted at slippe for et par minutter og nyd jagt og traditionelle spanske gamekeeping.

Team

 TODOMONTERIA S.L. partner har et team af professionelle, alle jægere prestigefyldte og venatoria hvis karriere er præget af etik, respekt og vilje til anstændighed og traditionelle normer for jagt og gamekeeping.

De har brugt årtier foran jagt sektor og er regelmæssige bidragydere i store jagt magasiner i vores land og deltaget i radio- og tv-programmer og andre jagt-relaterede fora.

De fleste er nu tilbyder deres faglige tjenesteydelser som konsulenter i forskellige offentlige og private organisationer i relation til jagt.

Således Todomontería.com udstyr og Lances & Ladras består af:

EMILIO JIMENEZ. Vet. administrerende direktør

Jose Manuel TERRY. Økonom. Reklame Director

Jesus JIMENEZ. Skovbrug Engineer. Environmental Advisory

JORGE Bernad. Advokat. juridisk rådgiver

ARGUIMIRO Consuegra. Forretningsmand. korrespondent Andalucía

Cesáreo Martin. Fotograf og journalist. Advisor presse og radio

FCO. JAVIER LOPEZ MARAVER. Journalist. L & L editor

CARLOS Casilda. Administrativ assistent. korrespondent Extremadura

Juan Jose Garcia Estevez. Vet. veterinære rådgiver

RAMÓN ESTALELLA. international jæger. International Advisory jagt

JOSÉ VIAJI. bøssemager. Rådgivende våben og ammunition

ADELA MARTÍNEZ: Administration

PAULA JIMENEZ: Administration

 

Collaborating Virksomheder:

ATC Consultores

NF Comunicación

Gestoría Sara Guisasola.

Nova Toma.

Rosillo Hermanos Seguros.

Insufese

Armería Aljarafe 3J

Pasión Morena